BLACKFIRE: Orlog: Assassin's Creed Valhalla Kostková hra a Zinga skladem!

Autor: Tomoko | 17.8.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire dne 11. 8. 2023 uvedlo do prodeje dvě menší kostkové hry. Jedná se o Orlog: Assassin's Creed Valhalla Kostková hra, která vznikla podle videoherní předlohy a Zinga dvojice autorů Esmée Spaargaren a Dennis Harmsen.

Orlog: Assassin's Creed Valhalla Kostková hra je fyzická edice hry od studií PureArts a Ubisoft, kterou hojně hráli Seveřané a Anglosasové ve videoherní adaptaci, jež mohou hráči znát z videoherního světa Assassin's Creed Valhalla. Jedná se o kostkovou hru pro dva hráče, kteří pomocí hodů kostkou a bonusových efektů usilují o vítězství nad svým soupeřem, přičemž nabízí tři úrovně herní obtížnosti. Hráči hází kostkami třikrát za kolo, generují útoky a získávají žetony boží přízně, dokud jeden z hráčů neztratí všech patnáct drahokamů zdraví.

Hra je určena pro 2 hráče od 8 let s herní dobou od 10 do 15 minut.

Zinga je postřehově kostková hra ve stylu Binga. Ve hře hráči střídavě hází kostkami a na svém herním listu zaškrtávají čísla v odpovídajících barvách. Když hráč uvidí správnou kombinaci čísla a barvy, zacinká na zvonek, který je umístěn uprostřed stolu a toto číslo zaškrtne, a to i v tahu jiného hráče. Klíčovou roli hraje postřeh a rychlost. Vítězem se stává hráč, který jako první zaškrtne všech 5 čísel v jedné řadě, ale v průběhu hry nesmí hráč udělat příliš mnoho chyb, protože po třetí chybě ze hry vypadává.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou 15 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
Akt. cena: 8000 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas