BLACKFIRE: Nadílka novinek

Autor: 1a2a3a4 | 16.12.2021 | 3

Vydavatelství Blackfire vcera 14. 12. naskladnilo tři novinky.

Tou první je rozšíření pro Panství hrůzy s názvem Panství hrůzy: Druhá edice - Ulice Arkhamu, které (jak už název napovídá) nás vezme do samotného Arkhamu. V krabici najdeme nové vyšetřovatele i nová monstra, další častí modulárního herního plánu a samozřejmě karty a žetony. No a to hlavní – získáme tři nové scénáře. Podrobný popis najdete na kartě rozšíření zde na ZH.

 

 

 

 

 

 

Druhá krabice je také rozšířením, tentokrát pro hru Pán Prstenů: Putování po Středozemi, s názvem Pán Prstenů: Putování po Středozemi – Válečné tažení, Díky tomuto rozšíření získáte 15 nových scénářů, které vás vezmou do Gondoru a Rohanu. Na výběr získáte šest nových hrdinů a samozřejmě se rozšíří i řady figurek nepřátel.

 

 

 

 

 

 

A do třetice tu máme i jednu samostatnou hru. Jedná se o karetku pro tři až šest hráčů s názvem Hra o trůny: Spiknutí. Ve hře budete získávat jednotlivé postavy, které můžete znát z knih či seriálu, abyste je následně umístili do své rady. Háček je v tom, že podobně jako například ve hře Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka budete tyto rady mít dvě a každou budete tvořit s jedním ze svých sousedů. No a na konci hry vyhraje ten hráč který bude mít svojí slabší radu tu nejsilnější v porovnání se slabšími radamy soupeřů.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Inzert do hry Bestie
Akt. cena: 449 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas