BLACKFIRE: Moje kavárnička a Panství Hrůzy: Druhá edice se dočkají rozšíření

Autor: Tomoko | 19.2.2024 | 8

Vydavatelství Blackfire oznámilo dvojici nových rozšíření, na jejichž lokalizaci pracuje a připravuje jejich vydání.

Prvním je rozšíření pro hru Moje kavárnička (Coffee Rush) od Euijina Hana, které zatím nemá český název, ale v anglickém originále se jmenuje Coffee Rush: Piece of Cake. Toto rozšíření by se mohlo objevit na pultech obchodů někdy v druhé polovině letošního roku.

Druhé oznámené rozšíření již český název má, a je jím Panství Hrůzy: Druhá edice – Hadí cesta (Mansions of Madness: Second Edition – Path of the Serpent: Expansion) od dvojice autorek Kara Centell-Dunk a Amudha Venugopalan, které doplní čtveřici již dříve vydaných rozšíření pro základní hru Panství hrůzy: Druhá edice od Nikki Valens. U tohoto rozšíření se zatím čeká, až bude od Fantasy Flight Games potvrzený termín celosvětových dotisků. Dle informací od českého vydavatele by také mělo dojít k revizi aplikace, která je součástí této série.

Rozšíření Coffee Rush: Piece of Cake přináší trojici nových vylepšení a nové oboustranné desky hráčů, na které se vejde nově až pět vylepšení. Dále nové karty objednávek a karty dortíků včetně 3D dortíkových modelů, přičemž nové karty objednávek mají jiné zadní strany a podle nich se určuje, zda do hry přijde dortík. Pokud si hráč z balíčku bere novou objednávku a následující karta má zadní stranu z rozšíření, na svou novou objednávku umístí dortík. Jakmile splní hráč objednávku s dortíkem, dobere si dortíkovou kartu, která přináší různé bonusy. Tyto karty je možné po jejich zisku hrát podle potřeby, ale v jednu chvíli může mít hráč nanejvýš tři takovéto karty.

Základní hra společně s tímto rozšířením je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2024-02-18-02.jpg

Rozšíření Panství Hrůzy: Druhá edice – Hadí cesta je v pořadí páté rozšíření pro základní hru, ve kterém se hráči ujmou rolí vyšetřovatelů, kteří se ocitnou na zahradní slavnosti v Arkhamu či vkročí do neprobádané divočiny amazonské džungle, kde musí prozkoumat rozpadající se ruiny, objevit tajemství ztracených civilizací a zastavit hadovu kletbu dříve, než svět upadne do chaosu. Ve třech nových scénářích hráči bojují s děsivými hadími tvory, čelí kamenným příšerám, které ožívají, a překonávají všudypřítomné nebezpečí, aby se navždy neztratili v džungli. Kromě nových scénářů toto rozšíření přináší nové mapové díly, žetony i karty a především čtyři nové vyšetřovatele i čtyři nová monstra.

Toto rozšíření společně se základní hrou je určeno pro 1 až 5 hráčů od 14 let s herní dobou 120 až 180 minut na jeden scénář.

Privátní: 2024-02-18-03.jpg

Privátní: 2024-02-18-04.jpg

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dominion + rozsireni Pobrezi
Dominion + rozsireni Pobrezi
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas