BLACKFIRE: MLEM: Vesmírná agentura je skladem!

Autor: Tomoko | 22.1.2024 | 3

Vydavatelství Blackfire spustilo v pátek 19. 1. 2024 prodej svižné rodinné hry MLEM: Vesmírná agentura od Rainera Knizii.

MLEM: Vesmírná agentura je rodinná desková hra odehrávající se v roce 2075, ve které se hráči převtělí do role kočičích kapitánů vesmírných expedic a jejich cílem je dobýt Mléčnou dráhu a potažmo postupně také další planety a celý vesmír.

Za pomocí kostek hráči cestují vesmírnou raketou galaxiemi a snaží se navštívit a získat pro sebe jednotlivé planety a jejich přilehlé měsíce, které jsou v závislosti na jejich vzdálenosti od startu různě obodované. Každý hráč hraje za svou barvu a disponuje svou vlastní posádkou osmi astronautů s jedinečnými schopnostmi, ale všichni letí společně v jedné raketě, kterou vždy ovládá vybraný kapitán dané mise. Kostky ve hře představují palivo a hráči se sami rozhodují, na které planetě případně vysadí svou posádku, aby získali vítězné body. Mise může skončit i neúspěchem a havárií rakety, avšak misí a letů je ve hře vždy několik, takže jeden neúspěch nemusí o ničem rozhodnout. Hráč s největším množstvím vítězných bodů na konci hry zvítězí a stane se nejúspěšnějším kapitánem a zároveň ředitelem Kočičího úřadu pro letectví a vesmír.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 30 až 60 minut.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Objednáno :-)

22.1.2024 16:40:31

Vybíráme z Bazaru

Lux Aeterna
Lux Aeterna
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas