BLACKFIRE: Marvel United: Spider-Geddon je v prodeji!

Autor: Tomoko | 18.2.2024 | 2

Vydavatelství Blackfire spustilo v pátek 16. 2. 2024 prodej dalšího dílu ze série kooperativních tematických her ze známého universa Marvel United. Tentokrát se jedná o díl, který nadchne všechny milovníky Spider-Manů. Nese název Marvel United: Spider-Geddon a autory jsou opět Andrea Chiarvesio a Eric M. Lang.

Marvel United: Spider-Geddon je samostatně hratelný díl, který přináší další obsah, představí nové mechanismy a úpravy pravidel, a jak už název napovídá, bude plný nejrůznějších Spider-Manů, kteří musí spojit síly, aby mohli zastavit zlo, které se na ně z vesmíru valí. Tak jako v předchozích dílech i zde se hráči ujmou rolí hrdinů, kteří se společně snaží překazit plány určitého padoucha, případně se jeden z hráčů může ujmout role superpadoucha a postavit se proti ostatním, kteří se jej taktéž budou snažit porazit.

Hráči se za pomocí karet svého hrdiny pohybují, zachraňují civilisty, porážejí zločince, zabraňují hrozbám a používají speciální schopnosti. Aby však mohli zaútočit přímo na hlavního padoucha, musejí nejprve splnit důležité mise. Mezitím se superpadouch potlouká po městě, spřádá své plány, šíří zmatek, získává poskoky a útočí na hrdiny. V tomto díle hráči naleznou šest figurek Spider-Manů: Symbiote Spider-Man, Scarlet Spider, Silk, Spider-Man Noir, Peni Parker, Spider-Punk, dále dva nové padouchy: Morlun a Spot a také dva anti-hrdiny: Anti-Venom a Superior Spider-Man. Jako všechny předchozí díly je možné i tuto krabici libovolně kombinovat s ostatními tituly z celé série.

Hra je určena pro 1 až 5 hráčů od 14 let s herní dobou okolo 40 minut.

Privátní: 2024-02-18-01.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hlavně klid!
Hlavně klid!
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 3 hodiny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas