BLACKFIRE: Love Letter: Bridgerton vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 27.11.2023 | 0

Vydavatelství Blackfire oznámilo lokalizaci dalšího klonu, který využívá mechaniky karetní hry Milostný dopis.

Tentokrát se jedná o hru Milostný dopis: Bridgertonovi (Love Letter: Bridgerton), jejíž autorem je Seiji Kanai a po hře Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti, která vyšla v září letošního roku, se jedná již o druhou lokalizovanou hru, jenž čerpá z tématu populární knižní a potažmo i seriálové předlohy. Hra by měla vyjít v únoru příštího roku.

Privátní: 2023-11-23-03.jpg

Privátní: 2023-11-23-04.jpg

Love Letter: Bridgerton je malá karetní hra, kdy si hráči v každém kole doberou jednu kartu na ruku a jednu zahrají, přičemž okamžitě vyhodnotí její efekt. Na kartách se objevují postavy ze seriálu s rozličnými efekty a schopnostmi. V průběhu partie se hráči snaží odhalit totožnost tajemné a anonymní Lady Whistledown, která ve svém pamfletu The Society Papers zveřejňuje všechny drby z vysoké společnosti. Zároveň si musí dávat pozor na královnu Charlotte, která je zvláštní postavou v této verzi s jedinečnou schopností, která může eliminovat více hráčů v jednom kole.

Hlavním cílem každého hráče je zbavit se svých soupeřů a zůstat ve hře jako poslední, nebo mít alespoň na ruce kartu s nejvyšší hodnotou, za což hráč získá odměnu v podobě diamantu. Jakmile některý z hráčů získá předem daný počet diamantů, celou hru okamžitě vyhrává.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 20 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
7th Continent KS + 9 rozšíření + playmat + deník
Akt. cena: 8000 Kč
Končí za: 2 hodiny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas