BLACKFIRE: Kreslící závodní hra Turbo Kidz se dočká české lokalizace

Autor: Tomoko | 9.11.2023 | 2

Vydavatelství Blackfire ve středu 8. 11. 2023 oznámilo další chystanou novinku, která se dočká české lokalizace a na pulty obchodů by se měla dostat na jaře příštího roku. Jedná se o kreslící rodinnou závodní hru Turbo Kidz autora Emmanuela Gauvaina, která, jak už název napovídá, pochází tématem ze stejného světa jako již dříve vydané hry Zombie Kidz, Zombie Teenz Evoluce a Zombie Kidz: Vzpomínky.

Privátní: 2023-11-09-03.jpg

Ve hře Turbo Kidz si jezdec zakryje oči a musí co nejrychleji za pomocí fixu nakreslit čáru skrze dráhu závodního okruhu, a přitom po celou dobu zůstat na silnici.

Základní princip zní velmi jednoduše a svým způsobem velmi připomíná podobnou hru Loony Quest. Celý princip hry však spočívá v týmové spolupráci a v tom, že jeden hráč v roli závodního pilota má zavázané oči, zatímco další hráč v roli navigátora drží jeho palec jako retro arkádový joystick a takto i za pomocí slovních pokynů jej naviguje a řídí, aby pilot zdárně, a hlavně jako první dojel do cíle.

Hra nabízí celkem šestnáct unikátních závodních okruhů s různými zatáčkami, skokánky, olejovými skvrnami, bombami či turbo boosty a nabízí jak kooperativní, tak i kompetitivní týmový režim.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 7 let s herní dobou okolo 15 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Masters od Renaissance: Lorenzo il Magnifico+obaly
Masters od Renaissance: Lorenzo il Magnifico+obaly
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas