BLACKFIRE: Korál a Šťastné městečko v prodeji!

Autor: Tomoko | 12.11.2023 | 1

V pátek 10. 11. 2023 spustilo vydavatelství Blackfire prodej dalších dvou lokalizovaných novinek. Jedná se o dvě pravidlově nenáročné rodinné hry s názvem Korál (Coral) Tangi Tabuteau a Šťastné městečko (Happy City) autorské dvojice Toshiki a Airu Sato.

Privátní: 2023-11-11-01.png

Korál je rodinná hra o budování a rozšiřování korálového útesu.

V této hře hráči společně vytvářejí korálový útes z dřevěných 3D dílků a zároveň soutěží o umístění svého vlastního druhu nejblíže k vrcholu, kde mohou nasávat životodárné sluneční světlo, takže cílem je najít nejlepší místo, kde se bude vašemu druhu korálu dařit a zároveň jím můžete blokovat své protihráče.

V každém tahu hráč buď přidá jeden dílek korálu k útesu nebo přesune svůj žeton korálu na optimální místo, kde bude jeho druh dále růst.

Vítězí hráč, který má na konci hry nejvíce symbolů svého korálu viditelných pohledem shora.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 10 až 20 minut.

Privátní: 2023-11-11-02.jpg

Šťastné městečko je malá budovatelská karetní hra, která již získala několik ocenění.

V této hře se hráči stanou starostou své malé metropole, do které se snaží nalákat co možná nejvíce obyvatel a zajistit jejich spokojenost, ale zároveň potřebují také příjem pro svůj další rozvoj. Za peníze mohou hráči nakupovat další budovy, ale do konečného skóre se nakonec počítá pouze spokojenost občanů.

Je tedy nutné vše vhodně kombinovat, aby bylo dosaženo vzájemné rovnováhy, a nakonec zvítězí ten hráč, kterému se podaří vybudovat nejspokojenější městečko.

Pravidla nabízí dvě varianty hraní, a to jednodušší rodinnou verzi nebo expertní verzi, která nabízí více interakce a strategie.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou 30 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Isofarian Guard - pouze osobní předání Praha
Isofarian Guard - pouze osobní předání Praha
Akt. cena: 5000 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas