BLACKFIRE: Karetní hra Super Miaou vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 30.11.2023 | 3

Vydavatelství Blackfire oznámilo 25. 11. 2023 přípravu lokalizace menší karetní hry Super Miaou, jejíž autorem je Guillaume Desportes.

Privátní: 2023-11-30-01.jpg

Privátní: 2023-11-30-02.jpg

Super Miaou je karetní hra s prvky deckbuildingu, ve které mají hráči na začátku stejný startovní balíček čtyř karet, které fungují jako platidlo pro nákup dalších karet. Ve svém tahu hráč vždy zahraje dvě karty a rozhodne se, jestli si za ně nakoupí nějakou další kartu do svého balíčku nebo je odhodí, aby si svůj balíček pročistil. Z banky může nakupovat karty vyšší hodnoty, za které si poté může na tržišti pořídit karty krysích zlodějů, které umožňují krást karty protihráčům, dále pak karty kočičích konzerv s jídlem, které přilákají karty koček, a nakonec karty pláště.

Cílem hry je vše optimalizovat tak, aby se hráči povedlo v průběhu svého tahu vyložit před sebe zároveň kartu kočky i pláště, čímž naverbuje kočičího superhrdinu. Hráč, který toto zvládne jako první, vyhrává hru. Specifikem hry jsou plastové karty a krabička, která slouží jako součást hry.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 6 let s herní dobou okolo 15 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

East India Companies
East India Companies
Akt. cena: 666 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas