BLACKFIRE: Hra o Trůny: Spiknutí

Autor: Wolfsen | 5.9.2021 | 3

Ve čtvrtek odpoledne 2. 9. (amerického času) Fantasy Flight Games oznámily, že vydají další hru s tématikou Písně ledu a ohně / Hry o trůny, a to hru Game of Thrones: B'Twixt. Následující den ráno (českého času) Blackfire oznámil, že tuto hru bude lokalizovat pod českým názvem Hra o trůny: Spiknutí.

Hra o trůny: Spiknutí využívá mechanismus „mezi dvěma“, který můžete znát z her Between Two Cities nebo Mezi dvěma zámky šíleného krále Ludvíka.

Každý hráč bude v roli jedné z klíčových postav ságy G. R. R. Martina skládat svou „Malou radu“. A protože správný intrikán vždy hraje (alespoň) na dvě strany, tak bude v souladu s mechanismem „mezi dvěma“ skládat Malé rady hned dvě, každou společně s jedním ze sousedících hráčů. Na konci hry se vyhodnotí moc jednotlivých Malých rad a zvítězí hráč, jehož slabší Malá rada je nejmocnější (je tedy třeba mít obě rady co nejmocnější a zároveň vyrovnané).

Tady ale podobnost s výše zmíněnými hrami končí. Své Malé rady hráči skládají ze spojenců a žetonů moci. O ty se draží pomocí karet vlivu. Vítěz dražby získá do jedné se svých Malých rad kartu spojence a žeton moci, který může mít sílu 1–3 a odkryje se až na konci hry. Jak karty vlivu, tak karty spojenců mají kromě číselné hodnoty (vliv/moc) také nějaké speciální schopnosti.

Hry o trůny: Spiknutí bychom se měli dočkat ještě v tomto roce (bez dalšího upřesnění).

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sector 6 (raritní kousek)
Sector 6 (raritní kousek)
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas