BLACKFIRE: Disney Sorcerer’s Arena: Epické aliance v prodeji!

Autor: Tomoko | 23.10.2023 | 1

Dne 20. 10. 2023 zahájilo vydavatelství Blackfire prodej novinky Disney Sorcerer’s Arena: Epické aliance, která vychází z populární mobilní aplikace ve stylu battle royal a jejímž autorem je Sean Fletcher.

Privátní: 2023-10-23-01.png

V tahové strategické hře Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance hráči verbují hrdiny i padouchy ze známých světů Disney a Pixar a povolávají své postavy do bitevní arény, kde se snaží obsadit určitá místa nebo porazit a vyřadit postavy svých soupeřů, za což získají vítězné body. Každý hráč ovládá svůj tým postav s jedinečnými schopnostmi a dovednostmi, snaží se omráčit své soupeře a získat co nejvíce vítězných bodů. Základní hra obsahuje osm postav: Čarodějův učeň Mickey, Gaston, Zloba, Aladdin, Ariel, Dr. Facilier, Demona a Sulley.

Přibližně měsíc po vydání základní hry se na pultech obchodů objeví také dvě lokalizovaná rozšíření Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance – Přichází příliv a Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance – Mrazení v zádech, která do základní hry přináší jak nové postavy, tak i nové způsoby hraní.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 13 let s herní dobou okolo 35 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Plošinovka
Plošinovka
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas