BLACKFIRE: Desková hra ze světa Bridgertonových vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 2.7.2023 | 0

Vydavatelství Blackfire dne 29. 6. 2023 oznámilo, že na český trh přinese hru s názvem Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti (Bridgerton: The High Society game).

Jedná se o licencovaný titul, který je adaptací jednoho z nejpopulárnějších seriálů současnosti na Netflixu, přičemž podobně populární je také stejnojmenná knižní série, kterou tvoří historické romány pro ženy, jejichž autorkou je Julia Quinnová. Celou knižní sérii tvoří celkem 8 titulů, které vycházely v letech 2007–2010. Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce a v podobném duchu se nese i téma deskové hry.

Privátní: 2023-06-29-01.jpg

 

Privátní: 2023-06-29-02.jpg

 

Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti je karetní hra, která se svým tématem odehrává na počátku 19. století v Londýně v prostředí vznešených aristokratů. Hráči se, co by členové londýnské smetánky ve hře zapojí do tanců, kde se budou snažit na základě různých atributů jako je prestiž, žádoucnost a láska, najít kompatibilního partnera, kdy hlavním cílem je zajistit si nabídku k sňatku, přičemž o vítězi rozhodnou získané body. Ilustrace na kartách využívají obrázků postav ze seriálu a hra by se na pulty českých obchodů měla dostat již v průběhu letošního srpna.

Hra je určena pro 3 až 6 hráčů od 16 let s herní dobou okolo 30 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Nidavellir + Nidavellir: Thingvellir
Nidavellir + Nidavellir: Thingvellir
Akt. cena: 990 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas