BLACKFIRE: Další nálož novinek skladem!

Autor: Tomoko | 10.9.2023 | 0

Vydavatelství Blackfire dne 1. 9. 2023 spustilo prodej mnoha novinek.

Privátní: 2023-09-07-05.png

Labilní jednorožci pro děti od studia Unstable games je dětská karetní hra vycházející z původní hry Labilní jednorožci Ramyho Badie, která získala ocenění People's Choice Award 2019 v kategorii Hračka roku, na Kickstarteru se dostala mezi 100 nejpodporovanějších projektů všech dob a po celém světě se jí prodalo přes milion výtisků.

Tato dětská verze obsahuje pestrobarevné karty s roztomilými obrázky jednorožců, kdy se každý hráč snaží mít ve své stáji sedm jednorožců. Ve svém tahu si hráč nejdříve dobere kartu z dobíracího balíčku a následně může zahrát jednu ze tří dostupných akcí: zahraje kartu jednorožce ze své ruky, zahraje kartu kouzla ze své ruky nebo si dobere další kartu z balíčku, přičemž karty kouzel skrývají efekty, které ovlivňují ostatní hráče. Vítězem je hráč, který jako první nasbírá ve své stáji sedm jednorožců.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 6 let s herní dobou okolo 15 až 45 minut.

Privátní: 2023-09-07-06.png

 

Privátní: 2023-09-07-07.png

 

Současně s touto dětskou verzí hry vychází také dvojice rozšíření k původní hře Labilní jednorožci, a to konkrétně balíček Labilní jednorožci: Vánoční speciál, který do hry přináší nové karty postav se sváteční tématikou, karty kouzel, vylepšení a zhoršení a balíček Labilní jednorožci: Noční můry, který kromě nových karet postav, kouzel, vylepšení a zhoršení s hororovou tématikou, přináší také novou mechaniku hry, která umožňuje odstraňovat nebo také navracet karty v průběhu hry.

Privátní: 2023-06-29-01.jpg

 

Privátní: 2023-06-29-02.jpg

 

Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti (Bridgerton: The High Society game) je licencovaný titul, který je adaptací  seriálu na Netflixu. Přičemž ten sám je adaptací stejnojmenná knižní série, kterou představují historické romány pro ženy, jejichž autorkou je Julia Quinnová. Celou knižní sérii tvoří celkem 8 titulů, které vycházely v letech 2007–2010.

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce a v podobném duchu se nese i téma deskové hry. Ilustrace na kartách navíc využívají obrázků postav ze seriálu.

Bridgertonovi: Hra z vyšší společnosti jsou karetní hra, která se svým tématem odehrává na počátku 19. století v Londýně v prostředí vznešených aristokratů. Hráči se, co by členové londýnské smetánky ve hře zapojí do tanců, kde se budou snažit na základě různých atributů jako je prestiž, žádoucnost a láska, najít kompatibilního partnera, kdy hlavním cílem je zajistit si nabídku k sňatku, přičemž o vítězi rozhodnou získané body.

Hra je určena pro 3 až 6 hráčů od 16 let s herní dobou okolo 30 minut.

 

Privátní: 2023-09-07-08.jpg

 

Cupity Dupity autora Sawyera Westa je hra kombinující sbírání sad a worker placement (umisťování pracovníků). Každý z hráčů ovládá svůj tým myší s unikátní schopností, se kterým se snaží sesbírat na herním plánu v podobě kukačkových hodin co nejvíce destiček pokladů, aby jimi zaplnil své lovecké karty, za což získává odměnu v podobě sladkých bobulí, které představují vítězné body.

Hráči se pohybují se svými figurkami na minutové ručičce hodin, ze které v pravou chvíli seskakují na akční pole, aby mohli sesbírat dopovídající poklady a vykonávat různé akce. V průběhu hry se však mohou jednotlivé myši z hodinové ručičky snažit vytlačit figurky soupeře, který tak musí vykonat akce, které zrovna nechtěl.

Kromě toho mohou hráči v průběhu hry sbírat relikvie, plnit questy, stoupat na stupnici odměn a jejich hlavním cílem je, zaplnit získanými poklady všechny řádky a sloupce na své kartě plánu lovu, která jim určuje, jaké poklady musejí v průběhu hry sesbírat.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 60 až 120 minut.

 

Privátní: 2023-09-07-09.jpg

 

Jazýčky ven je dětská paměťová hra, která vychází ze starší hry Tučňáci.

Hra obsahuje plastové figurky mopslíků, které když se stlačí, tak vypláznou svůj barevný jazyk a hráči tak zjistí, jaké barevné lízátko pejsci olízali. Hra funguje na principu pexesa. Hráč na tahu nejprve hodí dvěma barevnými kostkami, které určí, po jaké barvě jazýčku se má hráč pídit a když odhalí pejska s jazykem dané barvy, vezme si ho k sobě a umístí na svou herní desku jako vítězný bod. Vítězí hráč, který jako první nasbírá šest mopslíků.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou 15 minut.

Privátní: 2023-09-07-10.png

Dokonalý piknik dvojice autorů Ramón Redondo a David Amorin je malá kombinační hra, ve které se snaží hráči pomocí podlouhlých karet sestavit piknikovou deku.

Každá karta obsahuje tři pole, které mají různou barvu a obsahují obrázky rozličných dobrot. Hráči jednotlivé karty kombinují, přikládají či navzájem překrývají, přičemž jejich deka nesmí být větší než plocha o velikosti 4×4 pole. Na konci hry se sečtou body za sousední políčka se stejnou barvou a sousední políčka se stejným obrázkem dobrot. Zajímavostí je, že za každou oblast musí hráč odečíst dva body, jinými slovy musí propojit nejméně tři sousedící prvky, aby získal alespoň jeden bod.

Hra je určena pro 1 až 9 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 10 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Nebe V Plamenech
Nebe V Plamenech
Akt. cena: 210 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas