BLACKFIRE: Batman: Návrat Temného rytíře v deluxe edici je v prodeji!

Autor: Tomoko | 20.11.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire spustilo ve čtvrtek 16. 11. 2023 prodej své další novinky Batman: Návrat Temného rytíře dvojice autorů Daryl Andrews a Morgan Dontanville, která potěší především sólo hráče. Tato hra přichází na český trh navíc rovnou v deluxe edici, která přináší plastové miniatury.

Privátní: 2023-11-16-01.png

Batman: Návrat temného rytíře je desková hra navržena na motivy kultovního komiksu Franka Millera Batman: Návrat Temného rytíře, která je určena primárně pro jednoho hráče, který se v roli Batmana vrátí z důchodu, aby se postavil zlu v gothamských ulicích. V roli Batmana coby detektiva se snaží hráč udělat vše, co je v jeho silách, aby čelil policistům a tisku, kteří jej chtějí srazit na kolena a zastavil příliv nelítostných mutantů a padouchů jako jsou Two-Face, Joker, a dokonce i bývalý mocný spojenec Superman. V tomto boji Batmanovi pomohou spojenci, jako jsou komisař Gordon, Green Arrow, nebo Carrie Kelley jako Robin.

Privátní: 2023-11-16-02.png

Privátní: 2023-11-16-03.jpg

Hra se skládá ze čtyř kapitol, přičemž každá kapitola obsahuje jedinečná pravidla, spojence, schopnosti a bitvy s bossy. Každá kapitola má čtyři kola, ve kterých hráč shromažďuje stopy a bojuje s nepřáteli. Místo tradičního levelování postavy je to však hra o opotřebovávání svého hrdiny, přičemž hlavní roli zde hrají akční karty a jejich efektivní kombinování. Jednotlivé scénáře lze hrát samostatně nebo je možné je propojit do jednoho velkého tažení, kde se výsledky z jedné mise přenáší do té další. Každá kapitola také nabízí tři úrovně obtížnosti od snadné až po opravdu náročnou.

Hra navíc umožňuje i režim hraní ve dvou hráčích, který umožňuje jednomu hráči převzít kontrolu nad Batmanovými nepřáteli.

Hra je určena pro 1 až 2 hráče od 14 let s herní dobou okolo 90 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Talisman : Lesní království CZ (rozšíření)
Talisman : Lesní království CZ (rozšíření)
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas