BLACKFIRE: Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice skladem!

Autor: Tomoko | 1.8.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire dne 31. 7. 2023 naskladnilo a spustilo prodej své novinky Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice od trojice autorů Thibaud de la Touanne, Fabrice Lamidey a Manuel Rozoy.

Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice je kooperativní kampaňová hra odehrávající se v Benátkách roku 1509, která vznikla na základě známé videoherní předlohy studia Ubisoft.

Hra nabízí příběhovou kampaň s 26 epizodami, ve kterých hráči ovládají svého vybraného asasína, kdy každý má své unikátní schopnosti, postupně ho vylepšují, učí novým dovednostem a sbírají předměty s různým vybavením a zbraněmi, které mohou přenášet i do pozdějších misí.

V průběhu kampaně hráči odemykají nový obsah a také postupně objevují principy hry i další pravidla, což představuje například otevírání nových obálek, lepení nálepek a podobně. V průběhu hry hráči se svými asasíny vykonávají různé akce, jako například pohyb po mapě a jednotlivých lokacích, skrývaní se, porážení nepřátel, plnění úkolů s cílem zvítězit v dané misi.

V této deskoherní adaptaci hráči naleznou jak postavy z původní videoherní série, tak postavy nové, které vznikly speciálně pro tuto deskovou hru. Přirozeně se ve hře objevují také typické prvky z celé série, jako je kradmý postup, parkour a postupné objevování za pomoci věžiček.

Retail verze hry, jež u nás vychází, obsahuje všechny mise z Kickstarterové edice, plastové miniatury asasínů, mapové dílky i přes 400 karet, ale namísto 144 plastových miniatur ostatních postav a nepřátel se v krabici nachází 139 kartonových standees. Hra také nabízí systém ukládání postupu ve hře, díky kterému mohou hráči v průběhu kampaně libovolně měnit počet hráčů.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 30 až 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tainted grail CZ + všechna CZ rozšíření + mince
Tainted grail CZ + všechna CZ rozšíření + mince
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas