BLACKFIRE: 3 novinky

Autor: 1a2a3a4 | 4.9.2020 | 10

Blackfire má už nějaký ten pátek pár novinek na skladu, ale čekal se spuštením prodeje na celosvětový release, který nastal dnes, 4. 9.

No a co že se nám to nově dostalo do obchodů?

Rozšíření pro hru Marvel Champions: Karetní hra s názvem Marvel Champions: Karetní hra - Vzestup Red skulla. Toto rozšíření obsahuje 5 záporňáků, kteří budou mít co do činění s Hydrou, a to: Crossbonese, Absorbing Mana, Taskmastera, Arnima Zolu a Red Skulla, proti kterým můžete bojovat v rámci jedné pětiscénářové kampaně, která je všechny postuně propojí. Zároveň tu jsou i dva balíčky nových hrdinů a to Spider-Woman a Hawkeye.

7 Divů světa je již starší hra (vyšla již v roce 2010), kterou i dříve vydával Blackfire, ale nějakou dobu v čestině již nebyla dostupná. A ode dneška múžete pořídit její nové vydání s redesignem, tato „edice 2020“ má zbrusu nový vzhled krabice i komponent, ale jádro hratelnosti zůstává stejné. 

Tato karetní budovatelská hra, která je určená až sedmi hráčům, se odehrává postupně ve třech epochách, ve kterých se hráči snaží budovat svoji civilizaci, k čemuž potřebují shromažďovat zdroje, stavět budovy, rozvíjet své technologie, i úspěšně bojovat. Základní mechanismus je založen na draftu – tedy posílání karet a zahrávání jedné z nich, hráči tak musí pečlivě vybírat, co zahrají a co pošlou dál.

Třetí hra, která má dnes premiéru jeSmall World of Warcraft, která jak již název napovídá kloubí dohromady starší hu Small world a světa počítačové hry World of Warcraft

Jednotlivé národy, které můžete znát z Warcraft univerza, zde budou bojovat o Azeroth (k dispozici bude šest oboustraných desek). Budete si vybírat kombinace ras a charakterů (takže můžou vzniknout například Portal Mage Pandarens nebo Herbalist Goblins... ) a s nimi budete usilovat o nadvládu nad územími. Musíte být však připraveni svůj národ nechat přejít do úpadku a ujmout se další nové kombinace. V krabici bude na výběr z celkem šestnácti ras (a to jak z Aliance, tak i z Hordy) a dvaceti charakterů. Ve hře najdeme i variantu pravidel pro hraní v týmech. Na základě požadavku Blizzardu zůstaly názvy ras v angličtině.

Seznam připravovaných novinek v češtině

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

BIOS ORIGINS - CZ - NOVÉ VE FÓLII
BIOS ORIGINS - CZ - NOVÉ VE FÓLII
Akt. cena: 3600 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas