Autor: mimozakon | 20.1.2022 | 0

VÍTEJ NA ZÁVĚREČNÝCH ZKOUŠKÁCH NA AKADEMII NINDŽŮ! Již nějakou chvíli studuješ umění nindžů a nyní nadešla chvíle, kdy musíš prokázat své kvality proti ostatním studentům. Aby ses mohl honosit titulem nindža, musíš být rychlý a mrštný. Dokážeš zvítězit nad svými konkurenty a stát se mistrem nindžucu?

Během hry Škola nindžů budou hráči plnit zkoušky hodné opravdových nindžů. Ke splnění všech zkoušek je potřeba soustředění, obratnost a naprostá přesnost. Body vám přinese úspěšné plnění zkoušek a také sázení na úspěšné soupeře. Student s nejvíce získanými body na konci hry získá titul mistr nindžucu!

Příprava hry:

Hráči si náhodně zvolí hlavního učedníka. Ten vezme kartu pořadí (v závislosti na počtu hráčů), a položí ji před sebe. Každému hráči náhodně dá jednu z karet tatami. Karty duelů a karty společných zkoušek posléze zamíchá do dvou samostatných balíčků a položí je vedle sebe. Zbylé komponenty položí poblíž. Karta úkolů přesne popisuje jednak počet, posloupnost a typy úkolů a pak taky soupis duelantů.

Průběh hry:

Hra Škola nindžů je rozdělena do několika zkoušek v pořadí určeném kartou pořadí:

  • Společné zkoušky - Této zkoušky se poté podle přečtených pravidel účastní všichni studenti. Vítěz bere 3 body.
  • Duely - Této zkoušky se účastní jednotlivý hráče dle čisla na tatami kartě. Přihlížející si musí vsadit na vítěze. Vítěz bere 2 body a správně sázející 1 bod.

Zkoušky: Jednotlivé zkoušky jsou zaměřené na přesnost, rychlost, šikovnost, nebo o komunikaci. Kdo první splní úkol, stáva se vítězem zkoušky. Úkoly jsou různorodé a vždy jde o zábavu.

Příklady:

Duel: jednotliví duelanti musí co nejrychleji postavit věž z figurek nindžů, cvrnkáním nindži bourat klády (a lá bowling), nebo hádat jakou figurku má bluffující hráč v ruce. 

Společné zkoušky: všechny komponenty se potají zamíchají v krabici, překlopí na stůl a kro první řekne správně počet stojících figurek, ten vyhrává, nebo každý hráč drží na hřbetě napražené ruky stojícího nindžu a snaží se přinutit zbylé hráče, aby jejich ninža nestál, povolené je vlastně vše, poslední stojící nindža určuje vítěze. 

Konec hry:

Po dokončení třetí společné zkoušky hra končí. Student s největším počtem bodovacích mincí získá vyznamenání a stane se vítězem hry. Zároveň bude jmenován mistrem nindžucu – a to už něco znamená!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Northgard: Země nepoznané CZ - pouze rozbalená
Northgard: Země nepoznané CZ - pouze rozbalená
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas