Autor: martinsun | 6.8.2019 | 0

Plní se mi sen. Sedím si takto ráno v parku a přichází za mnou podivná postava. Na první pohled se mi na ní něco nezdá… Že by to bylo tím, že levituje půl metrů nad zemí? Nabízí mi, že můžu mít jednu superschopnost, ale musím si vybrat. Přemítám nad superzrakem, supersílou, létáním, neviditelností. A jak tam tak sedím je najednou večer. Tajemná postava naštvaně zavrčí: „Ty nepotřebuješ superschopnosti. Ty potřebuješ schopnost se rozhodovat!“ A naštvaně odlétá pryč…

Superschopnosti jsou rozšířením pro hru Příběhy z kostek.

Vyprávějte příběh založený na symbolech, které vám padly na kostkách. Kostky můžete spojit dohromady společně s ostatními sadami, kterých je již docela značné množství.  Je na vás jestli budete vyprávět kratší příběh, založený na třech symbolech nebo spojíte dohromady pět sad a rázem máte rozvinutý příběh, se kterým si můžete hrát. Cílem je se pobavit a ne vyhrát. Vyhrát v tomto případě ani moc nejde neboť každý příběh může být úplně jiný a není jednoduché je mezi sebou srovnávat.

Kostky jsou baleny do papírové krabičky s plastovým vnitřkem, kam tři kostky pohodlně naskládate po jejich použití a máte je zároveň roztřízeny na další hraní.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Great Wall (miniatures) + Iron Dragon Kickstarter
Great Wall (miniatures) + Iron Dragon Kickstarter
Akt. cena: 3390 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas