Autor: martinsun | 5.8.2019 | 0

Začalo to nevinně… všude kolem byla spousta zvířecích stop. Nebylo těžké se po nich vypravit. Tygr, kterého jsme stopovali, vypadal hladově. Toulal se kolem a hledal něco k snědku. Bude to mýval nebo se mu podaří ulovit labuť. Co nečekal, byla past políčená uprostřed stezky. Naštěstí ji skokem překonal a po úspěšném lovu se vydal do svého doupěte, kde se spokojený uložil ke spánku a my ho mohli pohodlně pozorovat.

Zvířata jsou rozšířením pro hru Příběhy z kostek.

Vyprávějte příběh založený na symbolech, které vám padly na kostkách. Kostky můžete spojit dohromady společně s ostatními sadami, kterých je již docela značné množství.  Je na vás jestli budete vyprávět kratší příběh, založený na třech symbolech nebo spojíte dohromady pět sad a rázem máte rozvinutý příběh, se kterým si můžete hrát. Cílem je se pobavit a ne vyhrát. Vyhrát v tomto případě ani moc nejde neboť každý příběh může být úplně jiný a není jednoduché je mezi sebou srovnávat.

Kostky jsou baleny do papírové krabičky s plastovým vnitřkem, kam tři kostky pohodlně naskládate po jejich použití a máte je zároveň roztřízeny na další hraní.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Divinity Derby - Deluxe Edition
Divinity Derby - Deluxe Edition
Akt. cena: 790 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas