Autor: Kapis | 2.8.2018 | 0

Po smrti Roberta a Eddarda v Královském přístavišti se velké Rody Západozemí stáhly do svých držav. Králem byl korunován Joffrey Baratheon a ten nyní okupuje Železný trůn. Robb Stark byl již vyhlášen králem Severu a Stannis spřádá z Dračího kamene plány, jak se dostat na trůn, jenž by měl právem náležet jemu. Je klid před bouří. Válka v Západozemí je na spadnutí a nade vším ční krvavě rudý dračí ohon na nebesích.

Napříč Sedmi královstvími je první balíček kapitoly z cyklu Válka pěti králů o 60 nových kartách (3 kopie každé z 20 různých karet) rozšiřující karetní Hru o Trůny. Obsahuje karty 1-20 z cyklu Válka pěti Králů.

Vstupte do období Války pěti králů s balíčkem Napříč Sedmi královstvími z cyklu Válka pěti králů! Zatímco cyklus Západozemí sledoval události knihy Hra o trůny, cyklus Válka pěti králů přesouvá dění k napínavým bitvám a dvorním intrikám z knihy Střet králů. Každý rod v tomto cyklu povolá své věrné štítonoše a za nimi povstane mnoho nových králů, jež si budou dělat nároky na Železný trůn. Krom toho bude s tímto balíčkem do hry uveden nový efekt, který vychází z karet zápletek v určitých časových obdobích (léto nebo zima). Dlouhá roční období, jimiž se Západozemí vyznačuje, tak budou ve hře konečně mít svou roli. Navíc díky novým královským verzím Robba Starka a Viseryse Targaryena, kteří takto vstupují do hry po boku postav jako Arry či Janos Slynt, je tento balíček kapitoly vskutku úderným vstupem do cyklu Válka pěti králů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů: Putování po Středozemi
Pán prstenů: Putování po Středozemi
Akt. cena: 1525 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas