Autor: krapnik | 9.4.2009 | 0

V Dobyvatelích vesmíru hráči budují své mezihvězdné impérium v rámci svižné karetní hry. Karty zde představují jednak planety a různá vylepšení hráčova impéria, tak i platidlo, kterým se za dotyčná rozšíření platí.

Každé kolo si všichni hráči tajně zvolí jednu ze sedmi akcí, kterou chtějí toto kolo provádět s vědomím, že tuto akci následně budou moci využít i ostatní hráči. Nicméně hráč, který si akci sám vybral, má při jejím hraní drobnou výhodu.

Když mají všichni hráči připravenu akci, tak ji všichni odhalí a postupně je všichni hráči odehrát. V každém kole se ale odehrají pouze ty akce, které zvolil alespoň jeden z hráčů.

Hra končí ve chvíli, kdy se prvnímu hráči podaří dosáhnout na poslední vítězné body, nebo dostavět dvanáctou budovu. Hráči si sečtou vítězné body, které jim přináší jednotlivé vyložené karty, a vítězné body, které přímo v průběhu hry nasbírali.

Hra vyšla též i v češtině, nicméně pouze základní hra - rozšíření už vyšly pouze v angličtině. Českou a anglickou verzi nelze kvůli jiným zadním stranám karet kombinovat.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

2022: Ukraine
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas