Autor: Dejf | 2.5.2016 | 0

Byla nebyla jedna skvělá dětská oslava. Zábava to byla veliká a trvala celý večer. Skřítek Pořadníček všechno zorganizoval, kouzelník Čáryfuk vymyslel hry, kterými se děti bavily, žába Skákalka předváděla neuvěřitelné kreace, sova Houkalka dětem vyprávěla neskutečné příběhy, muchomůrka Jedulka kouzlila s barvami a duch Pomocníček se zjevoval a zase mizel, jak bylo potřeba...

Párty Alias junior je zjednodušenou verzí populární párty hry pro dospělé. Hraje se v týmech, kdy si hráči navzájem různými způsoby napovídají zadaná slova. Správná odpověď je pak odměněna posunem na herním plánu. Úkoly se dělí do tří druhů. Octne-li se figurka na poli s dlaní (v prvním vydání se žábou), musí hráč předvádět slovo, které mu zadá vylosovaná kartička s obrázkem, pantomimou. Na poli s tužkou (v původním vydání s muchomůrkou), musí napovídat pomocí kreslení a na poli se rty (v první verzi sova) se spoluhráči znaží uhádnout pojem, který je jim popsán verbálně, tedy slovy. Stihnout to musí v časovém limitu, určeném přesýpacími hodinami.

Vyhrává ten, jehož figurka dorazí první do cíle. Vzhledem k relativní jednoduchosti karet je hra vhodná spíš pro děti na prvním stupni základních škol.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sagrada - Rozšírenie pre 5-6 hráčov DE verzia
Sagrada - Rozšírenie pre 5-6 hráčov DE verzia
Akt. cena: 7 €
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas