Autor: Dejf | 2.5.2016 | 0

Jak byste popsali mrskání vařečkou? Pantomimou předvedli erotogenní zónu? A co takhle vymodelovat z plastelíny Kámasútru, zvládli byste? A troufli byste si? Pokud jsou obě odpovědi kladné, možná jste se přece jen octli na té správné párty...

Hru Párty Time 18+ nejlépe popíše už její název. Jde o párty hru, ne nepodobnou populárním Activitám, kterou by hráči raději neměli hrát před dvaadvacátou hodinu a mladší ročníky narození by se jí měly velkým obloukem vyhnout úplně... byť se asi nedozvědí nic, co by dnešní mládež už neznala.

Tak či onak v Párty Time 18+ najdete tři druhy aktivit - mluvení, pantomimu a modelování z plastelíny, s jejichž pomocí se budete snažit svému spoluhráči nebo spoluhráčům předvést zadané slovo tak, aby jej uhádli. A můžete si být jisti, že půjde o slova, při nichž leckdo nejen zčervená, ale možná i rozpaky zrudne. Hráč si vybírá z několika slov, od těch nejcudnějších, ohodnocených nejméně body, až po ta pořádně lechtivá, za něž je bodů nejvíce. Čím více bodů, tím rychleji bude týmová figurka uhánět po hracím plánu vpřed. 

Pantomimu, mluvení nebo modelování přiřkne hráčům střelka na ruletě. Kromě uvedených mohou hráče na ruletě strašit ještě dvě pole - fant, kdy je nutné odevzdat část svého oblečení, a drink - kdy je třeba si pořádně přihnout, nebo do sebe kopnout panáka oblíbeného moku. 

Vítězí ten tým, který do cíle dorazí jako první, v případě, že se to nikomu nepodaří, lze doporučit ráno zkontrolovat, kdo se dostal nejblíže k cíli a toho vyhlásit vítězem.

Hra obsahuje též pravidla pro dva hráče, které se od standardních pravidel mírně odlišují. Do hry vstupují akční karty, jež hráči přikazují vykonat určitou aktivitu. Dvojice hraje proti "prďolům" - náhodně se pohybující figurce soupeře. Zatímco soupeřova figura se pohybuje na základě střelky rulety, hráči ruletu nepoužívají a vykonávají tu akci, kterou určuje barva pole, na němž právě stojí jejich figurka.

Na závěr je třeba ještě jednou připomenout, že Párty Time 18+ není hra lechtivá, ale doslova peprná!

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Monopoly South Park (EN)
Monopoly South Park (EN)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas