Autor: tony fivepulse | 15.1.2016 | 0

Na úsvitu civilizace kněží a věštci vzývali ohromné stavby z kamene, aby je přenesly přes nesmírné vzdálenosti a poté do jejich zdí vepsali modlitby a podobenství. Pouhý pohled na tyto věže, zikkuraty a monumenty vrhl všechny, kdo je viděli, na kolena. Nyní tyto neuvěřitelné výplody starého stavitelství pokryl mech a uvnitř zakořenily nevyslovitelné hrůzy.
Ale kameny vydržely. Jejich architekti předpověděli příchod Prastarých a jejich výtvory stále mohou ukrývat klíč k záchraně lidstva. Jen ti, kteří mají dostatečnou odvahu a schopnosti, budou moci odemknout tajemství těchto prastarých divů!

Rozšíření Strange Remnants hry Eldritch Horror vede vyšetřovatele k prozkoumání záhadných pozůstatků minulých civilizací a zapomenutých ruin. Prastaré sítě síly mohou být využity vzývači Prastarých pro hrozivé účely nebo vyšetřovateli k ochraně lidstva. Rozšíření zahrnuje nového Prastarého a vyšetřovatele, dále monstra a střetnutí. Také přináší nové mechanismy zahrnující Dobrodružství, Střetnutí Mytických ruin, akce Soustředění, karty Předehra a unikátní výhody.

Nová pravidla:

  • Karty Předehra: Vylosuj jednu Kartu předehry před přípravou hry – tato karta určí alternativní způsob přípravy hry. Každá hra tak bude jedinečná. Efekt na kartě je vyřešen okamžitě po jejím odhalení, pokud nespecifikuje jiný čas řešení jako např. „vyřeš po přípravě hry“.
  • Dobrodružství: Karty dobrodružství prezentují rozmanité příběhy, které vyšetřovatelé mohou řešit v průběhu hry pro získání speciálních odměn, jako třeba odvrácení stopy Zkázy.
  • Střetnutí Mytických ruin: Karty střetnutí Mytických ruin dovolí vyšetřovatelům prozkoumat podivná a nevysvětlitelnými záhadami opředená místa po celém světě.
  • Akce Soustředění: Rozšíření zavádí novou akci, která může být provedena jakýmkoliv vyšetřovatelem. Provedením akce získá jeden žeton soustředění, které jsou použitelné na přehození (opakování hodu kostkou), přičemž nelze mít u sebe více než dva žetony soustředění.
  • Unikátní výhody: Některá střetnutí v tomto rozšíření odmění vyšetřovatele rozličnými unikátními výhodami, jako jsou kouzla nebo stavy (oboustranné karty).
  • Přidaná pravidla:
    • Bojová střetnutí: Během fáze střetnutí se musí vyšetřovatel střetnout nejprve s obyčejnou nestvůrou, teprve poté s epickou.
    • Fyzická odolnost: Některá monstra a epická monstra mají schopnost fyzické odolnosti. Když vyšetřovatel řeší soubojový test proti takovému monstru, nemůže přidat žádný bonus ke kostkám kromě magických předmětů a kouzel.
    • Záhady: Rozšíření zavádí nový mechanismus: „Pokrok v záhadě“, který kvůli komplexnosti záhad může znamenat několik rozdílných následků.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Brass:  Birmingham (EN)
Brass: Birmingham (EN)
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas