Autor: tomasV | 20.1.2014 | 0

Ve hře Vikings - Warriors of the North se stáváte jedním z severských jarlů, kteří bojují o to, kdo se stane králem severu. A jak toho dosáhnout? Musíte vyrazit na moře, poprat se s rozmary počasí a mořskou příšerou, vyplenit osady ostatních jarlů a unést jejich dcery. Ovšem ostatní se nebudou chtít zůstat pozadu.

Ve hře najdete herní plán, které představuje severní moře s množstvím ostrůvku a zátočin. Každý z hráčů ovládá jednu loď - vikingský drakar a snaží se jako první unést dcery 3 protivníků a dovézt je zpět do své vesnice. Loď se pohybuje pomocí karet větru, na kterých je větrná růžice a runy symbolizující směr, kterým loď může plout. Tyto runy jsou také na každém políčku mapy - podle nich vidíte kam a jakou kartu na pohyb potřebujete.

Dále máte k dispozici karty posádky, které můžete naložit na svou loď a které vám pak přinášejí různé výhody. Další karty pak mají nějaký pro vás výhodný nebo naopak škodící efekt.

Při své plavbě severním mořem můžete provádět ještě další akce - bojovat s mořskou příšerou, bojovat s jiným hráčem, plenit cizí vesnice nebo vykládat ukořistěné dcerky ostatních jarlů.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Spirit Island: Jagged Earth (ENG)
Spirit Island: Jagged Earth (ENG)
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas