ANET: Amulet: Koop i komp – fungovalo vůbec někdy oboje??

Autor: anupinka | 12.11.2023 | 4

Amulet lze hrát v kompetitivní i kooperativní variantě. Což ale neznamená, že obě dobře fungují. Proč? Dozvíte se ve videu ;). A kdyby vám výběr přišel malý, je tu ještě semi-koop :/..

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ta hra rozhodně nestojí za houby :-) Naopak mě přijde zábavná svou přístupností - pravidla vysvětlíte i nehráčům, ověřeno při poslední partii. Grafika je moc pěkná, figurky taktéž. Nejzábavnější je tetrisový soubojový systém, který si bere inspiraci ze Spících bohů. 5 unikátních postav s vývojovým stromem, kdy pokaždé můžete jít jinou cestou (byť 2 dodatečné zbraně asi budete chtít vždy). 

Hra dle mého rozhodně nepostrádá gradaci. Jednak se od poloviny hry dostanou do hry "dvojkové" nestvůry (i proto je symbol zkušeností na líci karty, nejprve jsou 1, pak 2), které mají už 3 slabá místa, dávají větši zranění a druhak se snažíte připravit na souboj s legendárním monstrem za 12b. A samozřejmě zkompletovat svůj Amulet.

Za jediný fail považuji neladící barvy na amuletu s kostičkama. Při první hře to chce překladovou tabulku že oranžová = žlutá, fialová = modrá, ta světlejší tmavá je zelená a tmavější tmavá je černá :-D Aspoň že tu červenou trefili :-) 

Takže za mě - pokud nechcete dávat dvojnásobek za Zaklínače (kde se mmch. jednotliví Zaklínači ani zdaleka tak neliší, jako je tomu tady), může být Amulet zajímavou volbou

13.11.2023 13:33:44

Já se prostě musím zastat coop hry. :-)

Proč zabíjet monstra těžší za více bodů? Protože potřebuješ jejich drahokam, nebo nechceš, aby řádili ve vsi?

Proč levelovat postavy? Například proto, že bez toho má každá postava jen čtyři zbraně, když opominu další benefity a fakt, že je to zábava? :-)

Amulety? Co součást strategie? Jedna postava třeba Amulety vůbec neplní, protože to u ní stojí moc drahokamů a místo toho pomáhá ostatním? 

Ano, úkoly jsou stejné. Ale rozdíl v obtížnosti je sakra znát. Skvěle nastavitelná obtížnost.

Eskalace v koop teda nechybí. Přicházejí těžší potvory, musíš se připravit na velkého bosa

Coop tady prostě funguje.

2.1.2024 14:21:58 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Gen7: A crossroads game
Gen7: A crossroads game
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas