ALBI: Zajíc a želva na trhu

Autor: Wolfsen | 7.4.2017 | 1

Albi předevčírem vypustilo do světa novou hru ze série Games & Tales - Zajíc a želva. Na rozdíl od předchozích dvou her z této série (Baba Jaga a Tři malá prasátka) bude k dostání v "běžné" krabici kvádrového tvaru místo krabice ve tvaru knihy a bez přiložené pohádky.

V této závodní sázecí hře ne nepodobné Velbloudím dostihům se hráči stanou zúčastněnými pozorovateli odvety slavného závodu zajíce a želvy. Do závodu se ale přidají také vlk, liška a jehně. Na začátku hry dostanou hráči náhodně jednu kartu sázky a na jedno zvířátko si vsadí dle svého výběru z rozdaných závodních karet.

Poté postupně vykladájí závodní karty z ruky po 1-4, musí ale vždy nést obrázek stejného zvířátka. Jakmile je vyloženo celkem 8 karet nebo 4 karty stejného zvířátka, dají se zvířátka do pohybu v závislosti na počtu vyložených karet. Každé zvířátko se pohybuje podle jiných pravidel - želva jde k cíli pomalu, ale jistě, zato zajíc s jehnětem sice spěchají, ale občas zavahájí. Vlk může zase ostatní zvířátka zastrašovat svým děsivým vytím.

Hra končí až jsou v cíli tři zvířátka a podle pořadí na stupních vítězů jsou bodově ohodnoceny sázky hráčů. Hráč s nejvíce body vítězí.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

KEMET
KEMET
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas