ALBI: What Do You Meme? a rozšíření Parky – Do divočiny skladem!

Autor: Tomoko | 27.8.2023 | 0

Vydavatelství Albi naskladnilo své další novinky. Dne 22. 8. 2023 uvedlo do prodeje dotisk základní hry What Do You Meme?, jejíž autory jsou Elie Ballas, Ben Kaplan a Elliot Tebele. Společně s dotiskem dorazily i další dvě nové varianty této hry: What Do You Meme? – Cestovní edice a What Do You Meme? – Rodinná edice. Dne 24. 8. 2023 se na pulty obchodů dostalo druhého rozšíření pro hru Parky s názvem Parky – Do divočiny (Parks: Wildlife) od dvojice autorů Henry Audubon a Mattox Shuler.

What Do You Meme? je karetní party hra, jejíž princip spočívá v tom, že pro populární memy hráči hledají mezi nabízenými kartami se slovním popisem tu, která daný meme vystihuje nejlépe. Základní dospělácká verze však obsahuje řadu vulgarismů a je tak určena především pro plnoleté hráče, a proto společně s dotiskem dorazily i další dvě nové varianty této hry. Konkrétně se jedná o cestovní edici, která je kompaktnější, nenabízí tolik karet, ale ani tak velké množství vulgarismů a také rodinnou edici, která je vhodná i pro mladší hráče a nabízí témata, která jsou vhodná pro rodinné hraní.

Cestovní edice hry je určena pro 3 až 8 hráčů od 15 let s herní dobou okolo 10 minut. Rodinná edice je určena pro 3 až 20 hráčů od 12 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2023-07-07-07.jpg

Rozšíření Parky – Do divočiny přináší nové destičky lokací, karty parků, čutor, vybavení i období a nechybí ani dodatečné žetony zvířat a fotografií. Specifikem jsou pak karty parků s typickou zvěří, které k návštěvě vyžadují žeton zvířete.

Základní hra s tímto rozšířením je určena pro 1 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 45 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Arena: For the Gods!
Arena: For the Gods!
Akt. cena: 499 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas