ALBI: Výroční edice her Sabotér a 6 Bere! v prodeji!

Autor: Tomoko | 26.4.2024 | 1

Vydavatelství Albi zahájilo prodej výročních edic dvou časem prověřených her Sabotér – 20 let od Frederica Moyersoena a 6 Bere! 30 let od Wolfganga Kramera.

Sabotér – 20 let je jubilejní edicí původní svižné karetní hry Sabotér, která je založená na principu skrytých identit, ve které se hráči na jedné straně snaží v roli trpaslíků prokopat k pokladu, a na druhé straně se jim ostatní hráči v rolích sabotérů snaží tyto plány překazit, přičemž identita všech je po celou dobu tajná. Celý princip hry spočívá v pokládání karet na stůl, čímž hráči budují, potažmo blokují chodbičky vedoucí ke zlatým valounům, a k tomu navíc využívají i karty předmětů, které jim mohou tyto snahy ulehčit nebo naopak znepříjemnit.

Tato limitovaná edice navíc obsahuje speciální karty, mini rozšíření a kompletní sadu karet Sabotér – rozšíření.

Hra je určena pro 2 až 12 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2023-11-03-17.jpg

6 Bere! 30 let také představuje jubilejní edici původní karetní hry 6 Bere!. Na začátku hry má každý na ruce deset karet o různých hodnotách – a ty hráči postupně v průběhu deseti kol umisťují do čtyř řad, přičemž kartu, kterou se chystají v daném kole zahrát, vybírají skrytě. Pokud některý z hráčů umístí do jedné z řad šestou kartu, bere všech pět předchozích, a tím získává záporné body v závislosti na tom, kolik je na kartě vyobrazeno krav. Hra se hraje tak dlouho, dokud některý z hráčů nenasbírá dohromady alespoň šedesát šest záporných bodů. Vítězem se pak stává ten hráč, který má v danou chvíli záporných bodů nejméně.

Tato speciální edice obsahuje navíc oproti původní hře sólový mód a přidává novou herní variantu nazvanou „Složte buvola“.

Hra je určena pro 1 až 10 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 45 minut.

Privátní: 2023-11-03-18.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Takenoko
Takenoko
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas