ALBI: Unmatched Dobrodružství – Úžasné příběhy v prodeji!

Autor: Tomoko | 1.3.2024 | 3

Vydavatelství Albi spustilo 29. 2. 2024 prodej dalšího dílu ze série Unmatched. Tentokrát se však jedná primárně o kooperativní verzi hry s názvem Unmatched Dobrodružství – Úžasné příběhy (Unmatched Adventures: Tales to Amaze) od dvojice autorů Jason Hager a Darren Reckner. I tato hra si v březnu loňského roku prošla úspěšnou crowdfundingovou kampaní, která vynesla téměř půl milionu dolarů.

Privátní: 2023-11-03-03.jpg

Unmatched Dobrodružství – Úžasné příběhy přináší nový kooperativní prvek a speciální pravidla pro tuto sadu, avšak je stále plně kompatibilní i s ostatními hrdiny z celé série v rámci kompetitivního režimu. Hra nabízí nový způsob hraní, kdy namísto vzájemného souboje proti sobě hráči spolupracují proti jednomu ze dvou záporáků a jejich nohsledům. Každý padouch má jedinečné bojiště s jedinečnými cíli, a pokud se padouchovi podaří splnit svůj cíl nebo porazí hrdiny, hráči prohrají.

Ve hře najdeme čtyři nové postavy hrdinů: Dr. Jill Trent, Annie Christmas, Nikola Tesla, Zlatý netopýr a dvě postavy padouchů: Můří muž a Vetřelec z Marsu.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2023-11-03-04.jpg

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět - KOVOVÉ MINCE + vrecko
Zaklínač Starý Svět - KOVOVÉ MINCE + vrecko
Akt. cena: 20 €
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas