ALBI: Únikovka: Blackout v Tokiu a Detektivka: Tajemství v písku v prodeji!

Autor: Tomoko | 16.10.2023 | 1

Vydavatelství Albi dne 12. 10. 2023 spustilo prodej dalších dílů ze série únikovek a detektivek z edice Mozkovna. Jedná se o tituly s názvem Únikovka: Blackout v Tokiu a Detektivka: Tajemství v písku. Obě hry pochází z dílny dvojice autorů Martino Chiacchiera a Silvano Sorrentino.

Privátní: 2023-10-16-01.jpg

Únikovka: Blackout v Tokiu (Deckscape: Tokyo Blackout) je karetní variací na populární únikové hry. Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se mohou v průběhu hry hodit.

V této hře se hráči ocitnou v rolích agentů, kteří se snaží zachránit Tokio z nastalého blackoutu po hackerských útocích.

Hra je určena pro 1 až 6 hráčů od 12 let s herní dobou okolo 60 minut.

Privátní: 2023-10-16-02.jpg

Detektivka: Tajemství v písku (Decktective: Secrets in the Sand) je kooperativní detektivní hra patřící do série detektivních her z edice Mozkovna, ve kterých musí hráči přijít společně na kloub spáchanému zločinu. V průběhu hry získávají informace a snaží se vyhodnotit, zda budou pro vyřešení případu nějakým způsobem důležité, nebo se zbytečných informací zbaví. Tím, že informaci hráč zahraje, dozvědí se údaj i ostatní spoluhráči. Na konci hry jsou hráči vyzváni, aby odpověděli na otázky týkající se případu. Podle toho, na kolik jich odpoví správně, získají příslušný počet bodů.

Děj této hry se odehrává v Egyptě, kde vykradači hrobů přepadnou archeologické vykopávky, aby ukradli vzácné artefakty a poté uprchnou do pouště. V písku je však nalezeno bezvládné tělo a úkolem detektivů je rozplést tento zločin.

Hra je určena pro 1 až 6 hráčů od 12 let s herní dobou okolo 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

FireFly komplet + Playmat
FireFly komplet + Playmat
Akt. cena: 3000 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas