ALBI: S.T.A.L.K.E.R. The Board Game kompletně v češtině již v rámci crowdfundingové kampaně

Autor: Tomoko | 14.6.2023 | 17

Vydavatelství Albi dne 14. 6. 2023 na svém facebookovém profilu oznámilo kompletní lokalizaci kooperativní příběhové hry s názvem S.T.A.L.K.E.R. Desková hra, jež vyjde pod hlavičkou vydavatelství Awaken Realms a jejíž autorem je Paweł Samborski.

 

Privátní: 2023-06-14-02.jpg

 

V současné době probíhá crowdfundingová kampaň, která nabízí možnost podpořit vydání hry s kompletní českou lokalizací včetně všech rozšíření již v rámci této kampaně. Předpokládané vydání anglické verze hry je stanoveno na duben 2024, potažmo leden 2025. Ostatní jazykové verze by měly dorazit mezi podporovatele přibližně o pět měsíců později. V krátké době je to po nedávném oznámení lokalizace skirmishové hry Apex Legends™: The Board Game již druhá kampaň napřímo podpořená vydavatelstvím Albi.

S.T.A.L.K.E.R. Desková hra je plně kooperativní příběhový dungeon/zone-crawling, který se odehrává v zóně vyloučení jaderné elektrárny v Černobylu plné anomálií, reliktů, mutantů, emisí, temných tajemství a hráčům nabízí průzkum prostředí, taktický boj, prvky survival hry a zajímavé úkoly v jednotlivých scénářích. Základem hry je tedy kampaň, ve které si každý hráč zvolí svou postavu „stalkera“ a která slibuje úžasné, ponuré dobrodružství se spoustou těžkých rozhodnutí a objevování. Kromě kampaňového režimu je možné hru hrát také v režimu Zone Survival, což je jednorázové sezení plné překvapení a neskriptovaných dobrodružství. Režim kampaně je rozdělen do 3 samostatných kapitol, jež jsou dále rozdělené do tří misí, kdy každá mise hráčům zabere asi 2–4 hodiny. Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let.

Další podrobnější informace je možné nalézt přímo na stránkách kampaně.

Stránky kampaně na Gamefoundu

Kampaň končí 2. 7. 2023

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Lg1

Dobrý den. Chci se zeptat na celní poplatky. Pokud si objednám zboží formou pledge z Gamefoundu bude se muset zaplatit clo které činí ne zrovna malou částku? Vím že jejich web uvádí že jsou veškeré poplatky už zahrnuté při zaplacení pledge. Nevím. Objednal jsem si nedávno Oathsworn into the depwood  a mám mírné obavy ze cla a dalších poplatků. Z Anglie za sinden light gun, což je vynikající světelná pistole pro PC jsem za 150 liber platil dalších asi 1400 kč za clo a poplatek za celní řízení… Jak je to s Gamefoundem prosím. Má někdo pro mne odpověď prosím? Moc děkuji. Luboš Grolmus 

25.6.2023 02:42:53

Vybíráme z Bazaru

Too Many Bones - Lab Rats
Too Many Bones - Lab Rats
Akt. cena: 570 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas