ALBI: Párty Alias Pro děti skladem!

Autor: Tomoko | 13.8.2023 | 0

Vydavatelství Albi dne 10. 8. 2023 zahájilo prodej další hry ze série Párty Alias, konkrétně se jedná o verzi pro děti s názvem Párty Alias Pro děti.

Privátní: 2023-08-12-01.jpg

 

Privátní: 2023-08-12-02.jpg

 

Párty Alias Pro děti je dětská verze párty hry, ve které se hráči ocitnou v roli návštěvníků zábavního parku. Pomocí popisování, předvádění a hádání obrázků na kartách se snaží hráči předběhnout ostatní, s cílem dojít do cirkusu na konci herního plánu dříve než oni.

Po herním plánu se pohybují tak, že vysvětlují obrázky na kartách nebo hádají obrázky, které se ostatní snaží popisovat. Popisování obrázků je zpestřeno několika zábavnými činnostmi jako je poskakování, nebo držení se za nos.

Dominantou herního plánu je 3D ruské kolo, které pomáhá k rychlejšímu postupu po vyznačené cestě. Při hře malí i velcí hráči zapojí nejen své vyjadřovací a popisovací schopnosti, ale zároveň procvičí také svůj postřeh, neboť všechny objekty, které se vyskytují na kartách se slovy i akčních kartách, jsou také vyobrazené na herním plánu. Je možné tedy poslouchat, jak hráč popisuje či napodobuje kartu, a zároveň hledat ten správný obrázek na plánu.

Hra končí, jakmile někdo z hráčů dorazí se svojí figurkou do cirkusu na konci herního pole. Tento hráč se stává vítězem. Pokud na konci stejného tahu dorazí do cirkusu dva nebo více hráčů, stávají se vítězi všichni společně.

Hra je určena pro 3 až 6 hráčů od 5 let s herní dobou okolo 20 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny, core set
Hra o trůny, core set
Akt. cena: 1250 Kč
Končí za: 8 minut

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas