ALBI: Novinky skladem

Autor: 1a2a3a4 | 10.6.2020 | 1

Albi má na skladě pár novinkových her. 

6 bere! Desková hra je desková verze klasické karetní hry 6 bere!, která si od roku 1994 vysloužila i junior verzijubilejní k 20 letům či výroční k 25. výročí. V původní hře musíte být před svými soupeři o krok „nazpět“. Cíl je jednoduchý – nasbírat co nejméně krav – ty totiž představují trestné body a to znamená hlavně vyhnout se tomu nějakou z číselných řad vzít. A právě k tomu vám dopomůže plánování. Navíc v této deskové verzi ale musíte počítat se speciálními bonusovými políčky a různě dlouhými řadami, kvůli kterým musíte být neustále na pozoru! Rubovou stranou herního plánu, speciálními akčními kartami či šťastnými kartami, si pak hru můžete trochu pozměnit. 

Únikovka: Prokletí sfingy je karetní variací ze série Únikovek na populární únikové hry, při nichž se skupina lidí nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč. I tyto karetní hry jsou plné rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni jedná se totiž o kooperativní hru. Během hry procházíte balíčkem karet, čímž se vám odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit. Prokletá svinga vás vezme do Egypta, kde prohlídka jedné z pyramid nabrala trochu jiný směr, než jste čekali. Nešťastnou náhodou zůstanete uvězněni v tajné místnosti uvnitř pyramidy! Dostanete se ven dříve než vás dostane mumie?

Detektivka: Krvavě rudé růžeDetektivka: Pohled ducha jsou malé detektivní karetní kooperativní příběhové vyšetřovcí hry, které využívají 3D model (scénu) místa činu sestanenou z karet a krabičky hry. Podobně jako napřiklad u Únikovek se jedná o hry na jedno zahrání, respektive na dvě pokud by jste v první partii naprosto neupěli a následně si na konci nepřečetli rozuzlení případu.

    

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Detektivka
Na tu Detektivku jsem hodně zvědavý... ale stejně jako kluci v JOUOB mám celkem problém si podle jména zapamatovat, která hra je vlastně která, všechno to působí dost stejně :D.
---
Time Slug Studio

11.6.2020 08:08:34

Vybíráme z Bazaru

Tides of Madness - PL
Tides of Madness - PL
Akt. cena: 90 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas