ALBI: Na kus řeči a Kvízy do kapsy – ženy vs. muži skladem

Autor: Tomoko | 27.6.2023 | 0

Vydavatelství Albi dne 16. 6. 2023 spustilo prodej dalších dvou dílů ze série Na kus řeči a dále také hru Kvízy do kapsy – ženy vs. muži, která je u prodejců dostupná od 21. 6. 2023.

Privátní: 2023-06-23-03.PNG

Na kus řeči je série konverzačních karet, jejichž účelem je pomoci rozproudit či obohatit konverzaci o zajímavá témata, k nimž se třeba často obtížně hledají cesty. K již dříve dostupným variantám Pro páry, S kamarády, S rodinou a O Vánocích se přidávají sady Pro páry 18+ a Poznejme se!, která obsahuje devadesát zábavných ice-breakerů neboli úkolů a úvah k zamyšlení pro skupiny, které se vůbec neznají. V každé krabičce lze na kartách nalézt otázky k pobavení i zamyšlení.

Privátní: 2023-06-23-04.jpg

Kvízy do kapsy – ženy vs. muži rozšiřují širokou sérii malých kvízů o další tematickou sadu. Jedná se o karetní kvízovou hru, ve které ženy odpovídají na otázky z mužského světa a muži zase naopak na otázky z ženského prostředí. V balení hráči naleznou 300 otázek rozdělených do 6 tematických okruhů a správné odpovědi mohou hráči tipovat vždy ze tří nabízených možností.

Hru je možné hrát od dvou hráčů od 18 let s herní dobou okolo 15 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Settlers: Zrod impéria - Atlantida CZ + obaly
Settlers: Zrod impéria - Atlantida CZ + obaly
Akt. cena: 1999 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas