ALBI: Mlsné medvědí příběhy a Sirkolamy skladem!

Autor: Tomoko | 17.9.2023 | 0

Vydavatelství Albi dne 14. 9. 2023 spustilo prodej své novinky Mlsné medvědí příběhy Oldy Rejla, která potěší všechny dětské fanoušky seriálového dobrodružství dvou medvědích kamarádů Nedvěda a Mišky režisérek Kateřiny Karhánkové a Alexandry Májové a teké série retro hlavolamů s názvem Sirkolamy.

Privátní: 2023-08-17-01.jpg

Privátní: 2023-08-17-02.jpg

Mlsné medvědí příběhy je kooperativní paměťová hra inspirována stejnojmenným pohádkovým seriálem, kterou si užijí především nejmenší hráči a hráčky. Jedná se o hru, ve které všichni hráči vzájemně spolupracují, aby porazili samotnou hru (hráči vyhrávají nebo prohrávají společně). Všichni hráči společně ovládají pomocí karet figurky dvou mlsných medvědů (figurky tedy nepřísluší žádnému konkrétnímu hráči) a jejich úkolem je sesbírat v lese zásoby jídla na zimu.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2023-09-14-06.PNG

Privátní: 2023-09-14-07.jpg

Sirkolamy je série šesti rébusových hlavolamů, ve kterých se hráči snaží za pomocí plastových sirek sestavit obrazce dle zadání na jednotlivých kartách úkolů. V každé zápalkové krabičce hráči naleznou deset zadání hlavolamů včetně jejich řešení. Tato série obsahuje šest tematických krabiček s podtituly Expert, Geometrie, Klasika, Obrazce, Rovnice a Záludnosti.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Sleeping Gods: Distant Skies (Collector's Edition)
Sleeping Gods: Distant Skies (Collector's Edition)
Akt. cena: 3100 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas