4 KAVKY: Extrémní devítka, Pět vorařů a Talismany skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 7.3.2024 | 1

Vydavatelství 4 Kavky naskladnilo tři ze čtyř nedávno oznámených her od studia Oink Games, které vydává v pololokalizaci.

Extrémní devítka je puzzle hra, níž každý hráč obdrží sadu devíti oboustranných kartiček s různými kombinacemi tvarů a barev, které si rozloží do mřížky 3×3. Poté se otočí společná úkolová kartička se zadáním rozmístění tvarů či barev, podle něhož musejí hráči přeuspořádat své kartičky. Komu se to podaří nejrychleji, získá úkolovou kartičku, kdo získá čtyři, vyhrává celou hru.

Pět vorařů je zručnostní hra, v níž hráči postupně staví společně vor a ten nakládají truhličkami své barvy. Jako herní plocha, tj. základ voru, slouží krabička, na níž je umístěných pět figurek vorařů. Hráči postupně přikládají jednotlivá prkna a truhličky a snaží se přitom nic neshodit. Hra takto pokračuje do chvíle, kdy buď některý hráč shodí pátou truhličku jiné než své barvy, nebo když dojdou prkna.

Talismany jsou zručnostní hra v reálném čase, v níž každý hráč drží v dlani sadu pěti různých předmětů, z nichž některé musí v každém kole uvolnit, a to bez pomoci druhé ruky. Kolik a které, to určuje karta, jež se pro každé kolo otočí nová. Hráč, kterému se jako prvnímu podaří pustit z ruky správné předměty a chopit se figurky ducha, získá rolničku, kterou od té doby musí taktéž držet v dlani. Komu z ruky vypadne něco, co není zobrazeno na kartě, přijde za trest o rolničku, má-li nějakou. Hra končí ve chvíli, kdy některý z hráčů získá pátou rolničku, anebo když dojdou karty.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Maestro Leonardo
Maestro Leonardo
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas