------ FROSTHAVEN ------

Prodávané předměty: Frosthaven od Cephalofair Games
Prodávající: Martenssen [bazar index: 5 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 2990 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 1
Nejvýše přihazující: simonskalka [bazar index: 1 0 0 ]
Končí za: 1 den (19.5.2024) - může se s příhozy posouvat

Hra je obří, takže i obří popis…
Prodám anglickou verzi FH (po Xtém odložení CZ lokalizace už asi taky nevěříte, že vyjde dřív, než budou vaše vnoučata maturovat) po dohrané kampani, platba předem na účet.
Ke hře bylo po celou dobu přistupováno opatrně a s láskou, včetně krabice, karty ze hry hrány celou dobu v obalech (ty nejsou předmětem aukce). Některé komponenty samozřejmě nějaké stopy opotřebení nesou, tomu se nejde úplně vyhnout u hry, jejíž kampaň zabere klidně rok vašeho veškerého volného času.
Nejsem si vědom, že by nějaké komponenty hry chyběly, ale při tak obrovské hře není ani možné zjistit a zaručit, jestli jsou všechny žetony apod. Vzhledem k tomu, že hra je po dohrané kampani, tak ve hře jsou vylepené nálepky, otevřené obálky, jejich obsah přidán k dalšímu obsahu hry (například nálepky dolepené v pravidlech, nové personal questy přidány k existujícím, apod.). Campaign tracker má vyloupané okýnka, karty některých hrdinů mají vylepšení, některé checkboxy jsou zatržené, apod. Prostě to, co čekáte, že je po dohrání FH kampaně zkonzumované, je zkonzumované. Jako ilustrace některých (zdaleka ne všech, to snad ani nejde), viz foto.
Vhodné tedy spíše pro někoho, kdo nemá nazbyt rok VEŠKERÉHO volného času, aby dohrál FH kampaň, ale přitom si nechce úplně nechat ujít takovou herní perlu (nebo ji vyzkoušet), jakou FH bezesporu je. Tj. pro hraní jednotlivých scénářů. I když na BGG jsem někde četl názory, že FH pro znovu hraní kampaně úplně resetovat jde, s nějakými drobnými omezeními, ale to už je každého věc, jestli se o to pokusí. Osobně mě stejně „budování města“ spíše prudilo a byl jsem vždycky happy, když byl scénář „linked“ nebo „force linked“ a mohl jsem kampaňovou část přeskočit rovnou k dalšímu scénáři.
Upozornění na závěr: pozor, je to návykové ; )

Při zasílání požaduji platbu na účet předem.

Osobní předání: Ostrava - Hrabůvka (podvečer/večer)
Zasílám do ČR: ANO – vzhledem k tomu, jak těžký FH je (téměř 17 kg), tak přichází v úvahu jen Česká pošta. V případě zasílání poštovné (další 200,- Kč navíc) hradí kupující předem na účet.
Zasílám na Slovensko: NE

přidáno: 5.5.2024 07:56:41

přidáno: 5.5.2024 07:56:41

přidáno: 5.5.2024 07:56:42

přidáno: 5.5.2024 07:56:43

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Historie příhozů

5.5.2024 22:11:36 simonskalka [bazar index: 1 0 0 ] 2990 Kč

Vybíráme z Bazaru

Narcos - CZ, nová, nesehnatelná!
Narcos - CZ, nová, nesehnatelná!
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas